[ad_1]
بدن ما بهطور طبیعی با افزایش سن پیر میشود و این روند شامل کاهش تراکم استخوان، چین و چروک و تغییر در آن است. افزایش سن به طرق مختلف بر مغز ما تأثیر میگذارد، اما ممکن است ماده غذایی وجود داشته باشد که در این مورد باشد
به گزارش ایسنا، به نقل از هلث نیوز، به گفته موسسه ملی پیری آمریکا با افزایش سن، بخشهای خاصی از اینها مسئولهای شناختی پیچیده هستند.
افزایش سن باعث می شود که ارتباط بین سلول های عصبی در نواحی خاصی از مغز کمتر باشد و بر عملکرد ذهنی تأثیر بگذارد همچنین با کاهش جریان خون در مغز افزایش می یابد و ممکن است باعث شود که افراد مسنتر اســتفاده کنند و کلمات را آهسته تر به خاطر داشته باشند. انجام کارها با مشکل بیشتر انجام می شود و به آن ها سخت می شود.
در صورتی که ممکن است چنین اتفاقی برای افراد مسن رخ دهد، اما نتایج تحقیقات نشان می دهد که روند زوال شناختی می تواند زودتر از آنچه قبلاً انتظار می رود، یعنی در اوایل 30 سال شروع شود. با این حال، همانطور که رژیم غذایی را میتوان برای محافظت در برابر زوال شناختی کمک کند، مشخص کرد.
تحقیق انجام شده در سال ۲۰۱۷ نتایج آن در نشریه Frontiers in Aging Neurosci منتشر شد، سطح بالای لوتین را بر عملر منتشر کرد. این مطالعه بر روی 60 بزرگسال بین سنین 25 تا 45 سال مورد بررسی قرار گرفت و متوجه شد که سطح لوتئین بالاتری در آن قرار دارد، پاسخهای عصبی مشابه افراد جوانتر هستند.
لوتین م ماده مغذی است که در مغز و چشم تجمع مییابد و میتوان آن را در غذاهایی مانند سبزیجات برگدار، بدن نمیتواند آن را به تنهایی بسازد بنابراین باید غذای بخورد
نتایج تحقیق دیگری که در همان سال در نشریه Nutrients منتشر شد، نشان داد که خوردن یک آووکادو در روز باعث افزایش سطح لوتئین در چشم می شود که نشانگرهای زیستی برای سطح مغز است. این افزایش با بهبود حافظه و
[ad_2]