[ad_1]
فراروـبا نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی سه آرد یا سه چارکی یکی از شیرینی های خشک و آردی مخصوص نوروز است که از ترکیب سه آرد گندم، آرد برنج و آرد نخود تهیه می شود و به همین دلیل طعم بسیار دلچسبی دارد.
به گزارش فرارو ، این شیرینی همچنین به خاطر داشتن آرد نخود در ترکیباتش بسیار نرم و لطیف است. از سوی دیگر، از سوی دیگر، از سوی دیگر.
مواد لازم برای تهیه شیرینی سه آرد
آرد نخود: ۳۰۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۵۰ گرم
آرد برنج:۵۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
رومن جامد یا روغن مخصوص شیرینی: ۲۵۰ گرم
:ودر هل: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نوک چایخوری
شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد. یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که داخل پودر قند بعد از مدتی که کیسه یا ظرف نگه دارید، ممکن است صاف شود. بنابراین از این که آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشتکوب بکوبید و سپس الک کنید.
نکات مربوط به روغن
برای تهیه شیرینی آردی بهتر است از روغن های مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید که به صورت حلبی در فروشگاه های فروش روغن موجود است و از آنها مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید. در صورتی که به این روغن تخلیه، از روغن جامد نباتی استفاده کنید. مراقب باشید که هرگز از روغنهای صاف قنادی که در لوازم قنادیها موجود است، استفاده نکنید. زیرا باعث خشکی بیش از حد شیرینی می شود. توصیه ما این است که اگر ازرغر مخصوص شیرینی آردی استفاده نتیکا از
نکات مربوط به هل
برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید. زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.
طرز تهیه شیرینی سه آرد
ـ ابتدا روغن را روی شعله کم اجاق گاز تا آب شود. وقتی روغن ولرم شد، آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و وانیل و هل را به آن اضافه کنید.
د ـ در مرحله بعد از پودر قند را کم کم به روغن اضافه کنید و با دست
از سوی دیگر، از سوی دیگر، با دست همزمان هم بزنید تا آرد با روغن مخلوط شود. وقتی همه آرد را اضافه کرد، میبینید که خمیر کم میشود و این مرحله در تهیه شیرینی بسیار مهم است. سعی کنید با کمک هر دو دست خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز با جایی که به دات کنید ل نهایی خمیر به دست آمده باید منسجم باشد. اگر خمیر به دستان میچسبید، کمی دیگر آرد را به آن اضافه کنید. سپس روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت چهار تا پنج ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید تا استرات.
ـ بعد از اینکه خمیر ساکن شد، آن را توی کاسه بریزید و دوباره چند دقیقه ورز بدهید. از طرف دیگر روز سپس با یک چیز گرد وسط آ ن را فشار دهید تا حفره کوچکی درست شود. شیرینیهای قالب زده را داخل سینی فر و به فاصله از هم بچینید و یییییر
برای اولین بار، روز اول چون ممکن است توی دستان له شوند. وقتی شیرینیها کاملاً خنک شدند، با کمی شکلات تختهای آب روی آنها را به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.
ـ این مقدار از حدود نیم کیلو شیرینی سه آرد به شما می دهد. در صورتی که قصد دارید از این شیرینی بیشتر استفاده کنید، مومد را به نسبتی تهیه کنید
[ad_2]