[ad_1]
استیک هم غذای گرانی است هم فوت و فنهای مخصوص به خودش را دارد. اما گاهی هم دلمان هووس یک غذای گران میکند و باید به خودمان جایزه بدهیم.
مواد لازم:
گوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
لفل سیاه و نمک: به میزان کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی: ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس قارچ:
قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
پیاز: ۱ عدد خرد شده
شیر: ۱ لیوان
:رد: ۱ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گوساله: یک عدد
لفل سیاه: به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا تکهای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
۲. بهتر است برشها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.
۳. سپس تکههای برش گوشت را روی تخته بخورید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.
۴. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.
۵. تابههای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد از مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.
۶. سپس گوشتهای مزه دار شده را تک تک تک داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.
۷. حتما در زمان پخت استیک را چند بار برگردانید. برگرداندنهای بیشتر باعث میشود که استیک خیلی سریعتر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج، ملم بروکلی و سیبزمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.
طرز تهیه سس قارچ:
۱. برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقدار روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۲. بعد از قارچ های ورقه ای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. رپ رشی را با آآ،آ،
۳. به سس غلیظ می شود می توان در مقدار خامی مقداری کره یا هم اضافه کرد و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیکتان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.
منبع: ایرنا
[ad_2]